Az iBioScience Korlátolt Felelősségű Társaság küldetésének tartja a biotechnológia és az egészségügy területén folytatott tudományos kutatás támogatását és a legújabb innovatív technológiák alkalmazását. A cég vezetőségének és munkatársainak legfőbb célja, hogy csúcstechnológiás eszközparkjával és neves kutató és technológiai szakembereivel a megrendelők részére a lehető legmagasabb szintű minőségben biztosítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Mindezek miatt kiemelt figyelmet fordítunk minőségpolitikánk folyamatos szinten tartására és fejlesztésére, ezzel is biztosítva és hozzájárulva partnereink sikeréhez.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó és kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, így biztosítva a megrendelőink elégedettségét.

A cég a feladatainak megvalósítása céljából olyan minőségirányítási rendszert működtet és folyamatosan fejleszt, amely az szabványban foglaltaknak megfelel.

Pécs, 2022.11.11.

 

Fehér Károly
ügyvezető